Mito

Pure stedelijke stijl

De stijl van de Mito is ontworpen om uniek en onderscheidend te zijn, al bij de eerste aanblik. De authentieke grootstedelijke en sportieve geest wordt gekenmerkt door onmiskenbare lijnen die zowel golvend als agressief zijn en die worden versterkt door details die in lijn zijn met het nieuwe hoofdstuk in het Alfa Romeo-design-boek. De Mito verrast aan de voorzijde dankzij een honingraat-grille en een nieuwe bumper, details die de legendarische Alfa Romeo-trilobo nog beter naar voren brengen. De mat-chroom omranding van koplampen en achterlichten, 16" stalen velgen, bijpassende spiegels en een sportieve achterbumper geven de Mito een unieke persoonlijkheid.

 

INFOTAINMENT EN VEILIGHEID

De mooiste wegen leiden tot nieuwe emoties.

De Mito beschikt standaard over een Uconnect-audiosysteem met cd, mp3, USB en Aux-In, om uw muziek en passie overal mee naartoe te kunnen nemen. Veiligheid komt altijd op de eerste plaats, en daarom is de Mito uitgerust met zeven airbags en ESC met hillholder. De actieve veiligheidssystemen, die altijd standaard zijn, omvatten ABS, ASR, Brake Assistant, MSR (elektronische koppelcontrole), CBC (remcontrole in bochten) en een elektronisch Q2-antislip-differentieel, om iedere bestuurder een intuïtieve, leuke en veilige rijervaring te garanderen.

 

Motoren

Nieuw vermogen voor het zuiverste plezier

De unieke ervaring achter het stuur van de Mito komt tot uiting door een vernieuwde serie motoren, variërend van de 1.4 benzinemotor met 78 pk tot aan de nieuwe 1.3 dieselmotor met 95 pk. Maximaal rendement, zonder afstand te doen van het unieke karakter van een echte Alfa Romeo.

Mito
 
Mito