Giulietta

Giulietta 

EXTERIEUR

Je ziet het in een oogopslag: het logo dat het echte Alfa Romeo DNA weerspiegelt, het rode Alfa lijstwerk van de bumpers, de koolstoflook-behandeling van de koplampen, de sportbumper achteraan met vergrote uitlaatpijpen en een nieuw ontwerp voor elk formaat van lichtmetalen velgen: elk vernieuwd aspect van de Giulietta straalt Italiaanse passie voor sportiviteit uit.

INTERIEUR

De interieurs van de Giulietta werden aangepast met nieuwe materialen en afwerkingen. Dankzij het dashboard in nieuw matzwart, de inzetstukken in de achterdeur en de middentunnel, en de nieuwe zetels voelt u zich elke dag koning van de weg.

MOTOR

De Giulietta is uitgerust met een reeks motoren die voldoen aan de vereisten van elk type bestuurder: benzinemotoren van 115 tot 240 pk en dieselmotoren van 115 tot 175 pk.
De nieuwe 1.6 JTDm-motor van 115 pk met TCT vormt het perfecte evenwicht tussen prestaties en verbruik, zowel voor bedrijven als privéklanten.

 

Hij respecteert het milieu: met een CO2-uitstoot van 99 g/km is de 1.6 JTDm van 115 pk de beste dieselkeuze om de uitstoot te verminderen zonder te moeten inleveren op het vlak van prestaties.
Nu ook verkrijgbaar met automatische versnellingsbak: Alfa TCT. Meer rijplezier, hetzelfde verbruik.
Alle motoren in het gamma zijn uitgerust met een Start&Stop-systeem en eco:Drive om de efficiëntie van de motor te optimaliseren en het brandstofverbruik te drukken.

 

KLANK

Het Bose Sound System heeft een krachtige output van meer dan 500 watt en omvat de hoofdluidsprekers, een subwoofer met 8 kanalen en een centrale luidspreker in het dashboard. Op die manier kan elke passagier onder alle omstandigheden maximaal genieten van de uitzonderlijke geluidskwaliteit.

VEILIGHEID

Een auto die dergelijke hoge prestaties levert, moet veiligheid hoog in het vaandel dragen. Daarom is de Giulietta uitgerust met hoogwaardige actieve en passieve veiligheidssystemen: 6 airbags, ESC en Alfa Active Steering met Dynamic Steering Torque.