Alfa Romeo

Giulietta

De Giulietta is het instapmodel voor wie wil toetreden tot het ALFA ROMEO gebeuren, een hatchback pure sang, met reeds een rijke uitrusting. Enkel verkrijgbaar in 1.4 TB benzine met 120pk.

De Giulietta SUPER, de meer uitgeruste versie. Beschikbaar in 2 motorisaties, de benzine 1.4TB met 120pk & de diesel 1.6JTDm met 120pk. Dieselversie eveneens beschikbaar met de Twin Clutch automatische versnellingsbak.

De Giulietta B-Tech, de sportieveling. Met zijn zwarte accenten en standaard 18 duims velgen de sportiefste van de 3 versies. Eveneens beschikbaar in benzine 120pk, diesel 120 en de diesel 120pk twin clutch

Giulia

De Alfa Romeo Giulia, de basisversie: een sedan met uniek italiaans design, uitgerust met de meest geavanceerde veligheidsystemen. Enkel beschikbaar in diesel met manuele versnellingsbak, 136 & 160pk.

De Alfa Romeo Giulia Super, met standaard bi-xenon koplampen voor een nog beter zicht. Beschikbaar in zowel benzine 200pk - 280pk als diesel 136pk - 160pk - 190pk, manueel of automatische versnellingsbak.

De Alfa Romeo Giulia B-Tech, deze sportieve Black edition heeft standaard de technologie naar waar u op zoek naar bent! 8,8" infotainmentsysteem - Bluetooth - Apple carplay - adaptieve cruisecontrol (enkel op de automaat). Voor het veilig parkeren kan m'n rekenen op de parkeersensoren vooraan + camera & parkeersensoren achteraan.

De Alfa Romeo Giulia Veloce, de sportversie: met de specifieke voor en achterbumper haalt u de Veloce er zo uit. Zijn performance remsysteem zorgt ervoor dat u veilig tot stilstand komt. Binnenin kan u plaats nemen in de lederen sportzetels, die als gegoten zitten. Enkel beschikbaar in automaat, zowel in diesel 210pk en benzine 280pk. Beide Q4.

Stelvio

De Alfa Romeo Stelvio, deze basis-SUV trekt de gekende italiaanse "Alfa" lijn verder.
Met standaarduitrustingen om u tegen te zeggen: AEB Autonomous Emergency brake - LDW Lane departure warning - FCW Forward collision warning - licht- en regensensor - cruise control zijn hier enkele van. Enkel beschikbaar in 160pk Diesel.

De Alfa Romeo Stelvio Super, zijn standaard 18 duims velgen, zetelbekleding in stof/ecoleder en xenon-koplampen zorgen voor dat ietsje meer. De Super is zowel beschikbaar in diesel 160pk (rwd) - 190pk (rwd of Q4) - 210pk (Q4) als in benzine 200pk - 280pk, beide Q4

De Alfa Romeo Stelvio B-Tech, zijn specifieke zwarte toetsen zorgen voor een sportief design. Een standaard uitrusting om u tegen te zeggen. Veiligheid ten troef. De B-tech zal voldoen aan al uw eisen. Beschikbaar in dezelfde motorisaties als de Super.