Abarth

Intro 595

De Abarth 595 is het instapmodel voor wie toe wil treden tot de wereld van Abarth. 1.4 Turbo T-Jet met 145 pk, Torque Transfer Control en standaard Sport-modus, nieuwe satijn-chroom afwerkingen. Tijd voor plezier. Veel plezier.

Met de Abarth 595 Pista bent u altijd en overal geconnecteerd, standaard uitgerust met bluetooth en Apple Carplay/ Android auto. Deze sportieveling heeft 160pk onder de motorkap, dit gekoppeld aan een Monza Record uitlaatsysteem met klep, prestatie gericht met een fantastische sound!

De Abarth 595 Competizione, één en al brok sportiviteit, 180pk pure adrenaline met sabelt
kuipzetels, record monza remsysteem met klep. Schokdempers by koni voor- en achteraan en 17 duims lichtmetalen corsa velgen voor de perfecte wegligging. Dit alles wordt gestopt door Brembo remklauwen met 4 zuigers. FUN FUN FUN!
Intro 124

De Abarth 124 Spider is de roadster ontworpen om de essentie van het asfalt te ervaren. Een Spider met uitstekende cijfers: de beste verhouding vermogen/gewicht in zijn categorie, een gelijkmatige gewichtsverdeling (50:50) en een zwaartepunt van nauwelijks 38,5 cm boven de grond. Abarth 124 Spider, de essentie van rijden.

De Abarth 124 spider GT legt de lat hoger. De glanzende en geluidsdichte hardtop in koolstofvezel is een primeur in dit segment. Met nauwelijks 16 kilogram gaat hij niet ten koste van de verhouding gewicht/vermogen. En dankzij het bredere glasoppervlak, is de zichtbaarheid 80 procent beter dan bij de softtop. Het laat zich eenvoudig plaatsen en verwijderen zodat uw roadster in enkele minuten van gedaante kan veranderen.