500 X

 


In de aanloop naar het Salon van Brussel stelt Fiat een beperkte reeks van de Fiat 500X voor, waarvan slechts 150 exemplaren zullen worden gebouwd.

Deze Fiat 500X met de naam Trekking verenigt de voordelen van de Pop Star-versies (zoals een complete standaarduitrusting tegen een voordelige prijs) met de avontuurlijke look van de Cross-versie. Zo combineert hij het beste van twee werelden.

De 500X Trekking breidt de standaarduitrusting van de Fiat 500X Pop Star niet alleen uit met de look van de Cross-versie, maar ook met het interieur ervan (dashboard en zetels). Voorts onderscheidt deze reeks zich door koetswerkdetails in gesatineerd chroom, een verchroomde uitlaat en 16" lichtmetalen velgen. De Fiat 500X Trekking beschikt ook over een airconditioning, parkeersensoren, een snelheidsregelaar, mistkoplampen en een Uconnect-radio met 5''-scherm.

Het model is tevens getooid met een 'Trekking Limited Edition'-logo op de zijdelingse middensteun.

Deze versie wordt voor het eerst gekoppeld aan de 1.6 E-torQ-benzinemotor met 110 pk en de look van de Cross-uitvoering. De bijkomende uitrusting van de Trekking-versie (in vergelijking met de Pop Star-uitvoering) vertegenwoordigt een klantenvoordeel van 62 procent op de prijs van de opties.

Deze beperkte reeks is beschikbaar in vijf kleuren (Passione Rood, Amalfi Geel, Cinema Zwart, Matt Brons en Gelato Wit) en is te bestellen bij alle erkende Fiat-verdelers in de Belux.

500 X
500 X